måndag 7 september 2015

Nu är det över ett år

Nu är det över ett år sedan båran krigar sessa somna in . Vissa dagar är det tungt. Men ja ha ju min prinsessa som förgyller dagarna . Vi var upp på graven å tände ljus å satt dit 2 buketter blommor .Ena va från mig å Thilde . Den andra va från Angelika å Markus .. den dagen va tugn ända tills vi va å la blommorna då släppte de tunga . Vet aty hon håller ögonen på oss där uppefrån ..

4 kommentarer:

  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

    1) Love Spells
    2) förlorad kärlek Spells
    3) skilsmässa Spells
    4) Förbindelse Spells
    5) Bindande Spell.
    6) Breakup Spells
    7) Bannlys en tidigare älskare
    8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
    genom drogunduspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  2. Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: drogunduspellcaster@gmail.com
    1. Ta med din pojkvän tillbaka
    2. Ta med din man tillbaka
    3. Ta med din fru tillbaka
    4. Ta med din flickvän tillbaka
    5. Vinn lotteri
    6. Främjande på kontor
    7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
    8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
    9. äktenskapsengagemang och så många fler.

    SvaraRadera
  3. Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) du vill ha en fru / make
    prophetokona@gmail.com

    SvaraRadera
  4. 38 år med svag erektion och låg spermier elimineras !!! av krafterna hos denna stora mäktiga Spellcaster Dr.oduduwa hjälper mig att lösa mitt livsproblem. Jag är verkligen förvånad över hur det hela fungerar till mitt bästa ... Jag kan inte förklara hur det kommer, men lita på mig att det fungerar riktigt bra. Jag såg ett inlägg online så här några dagar sedan när jag bläddrade och letade efter en lösning på min äktenskapsproblem. Jag såg ett vittnesbörd om en dam som sa att Dr.Oduduwa föra tillbaka sin ex-kärlek inom några timmar, jag tror aldrig förrän jag försöker och nu vittnar jag om att det fungerar riktigt bra. Jag kontaktade (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) och han svarade tillbaka till mig och ställde mig några frågor om hur jag vet om honom, jag berättade för honom allt och jag berättade för honom allt mitt problem.
    Han lovar att hjälpa mig och jag tror bara att han ser slutet på allt. Han ber mig bara om att köpa några få saker som kommer att användas för att förbereda spellunchen, jag köpte föremålen och han berättade vad jag ska göra när jag kommer till mitt hem, jag följer hans instruktioner noggrant och till min förvånande berättade han mig att allt är gjort, han skickar medicinen i ett paket genom Delivery ServicesDHL, jag hämtar paketet här i mitt land. Jag öppnar paketet när jag kommer hem och tillämpar det som han instruerade. Samma natt var den första dagen i mitt liv att göra sex med min fru utan att uppleva WEAK ERECTION och jag hade mycket kraft att gå i flera omgångar oväntat. min fru var chockad och hon var som wow..Detta är fantastiskt, hon är glad över det att jag kan prestera som en riktigt stark man.
    Jag kommer att råda alla vänner här ute för att prova om du har liknande problem ... som: Dr.oduduwa kan få tillbaka din ex kärlek, han kan kasta stava för att bli läkt av alla slags sjukdomar i kroppen. han stavar för att bota hudsjukdomar och svullna, stava för att få favor / goodluck, stava för att vara kraftfull och inflytelserik.
    besök webbplats: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera