lördag 12 april 2014

Grattis! Thilde 5 år idag


 

 
 
Idag fyller Thilde 5 år och  tyvärr  är hon inte hemma så att vi kan fira henne.,
Gissa om jag saknar henne massor just nu? Mår dåligt gör jag också, över att jag är sjuk och att jag kanske inte klarar av att följa med upp nästa vecka och hämta hem henne och få fira lite påsk där uppe.
För om jag har sån ångest över min dåliga andning med syrgas dygnet runt, här hemma, hur blir det inte där uppe då, med långt till sjukhus om något skulle hända? man är ju trots allt bortskämd med att ha nära till sjukvård här, om något händer. skrämmande känslor, samtidigt vill jag inte göra lillan besviken genom att inte komma upp. ( vi är inte vana att vara ifrån varanndra så här länge)
Jag har till och med flyttat fram min kommande behandlig jag skulle fått nästa vecka för att slippa ev biverkningar medans jag är där uppe, så istället för den 17/4 så får jag min behandlig den 6/5 fanns tyvärr ingen annan tid närmre, så nu undrar jag om jag gjorde rätt som ändra? jag ska trots allt träffa min doktor på tisdag så då får jag höra vad han har att säga, om ev resa upp, men i slutändan är det ju ändå mitt beslut. men att vara kvar ensam här nere lockar inte så mycket det heller tyvärr.

Usch nu blev det ett dystert inlägg i alla fall, men jag saknar Thilde så att det gör ont just nu.
men idag vill jag gratta henne och hennes Farfar som fyller år samtidigt, och hade hennes mormor fått leva så hade även hon fyllt år idag så många tankar går till henne idag med.
 
Grattis på födelsedagen!
 
 Grattis mamma ( mormor) på födelsedagen, saknar dig varje dag
 
Den 12 april 2009 föds du, Thilde, Marie, Hellevi
som vi har längtat efter dig

Mitt lilla hjärta

Grattis till farfar som firar
 samma födelsedag tillsammans med Thilde

våran solstråle

 
Älskad lillasyster


Thilde firar 1 år,
 här med farmor

 Thilde 2år
 
Thilde 3år hemma hos farmor och farfar

Mammas lilla prinssesa blir 4 år 
Vår fina dotter blir 5 år idag
 Grattis! Hippp hipp hurra för dig idag.
saknar dig massor3 kommentarer:

 1. Grattis till söta Thilde på 5 årsdagen! <3 Vilka vackra bilder!
  Så tråkigt hela situationen. Jag har också skjutit på en behandling en gång. Dom säger att det inte gör skillnad. Jag hade också såna funderingar. Massor med styrkekramar till dig! <3

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till underbara Thilde. Gör ont i mig att du inte kan fira med din dotter, men hon har garanterat en fantastisk dag. Massor av kramar till dig, från mig <3

  SvaraRadera
 3. Finaste Lill-Tjejen, Stort Grattis på din 5-årsdag. :-)

  SvaraRadera