lördag 10 mars 2012

Paket och promenad

Igår fick jag korten jag hade beställt på Thilde, jag skickade in  ett gäng bilder för en vecka sedan, till framkallning, för trots att fröken snart är 3 år så har vi inte ordnat några riktiga kort på henne, trots att det finns hur mycket bilder som helst, så nu tyckte jag det var dags att ordna  bilder ,så jag beställde kort från hennes första år, och de blev jättefina, så nu ska jag bara ordna med ett fint fotoalbum åt henne, och Angelika och Markus kom med ett varsit album, som jag kunde börja med att sätta in bilder i, nog är det roligare att titta på  bilder i ett album än bilder som ligger på datorn. jag fick även sakerna jag hade beställt från Ung cancers hemsida igår, så då blev det invigning av min nya mössa :), sen tog jag mig en promenad till karlssons och införskaffade lite mera textilier, när jag gick dit tänkte jag att om jag inte orkar gå tillbaka tar jag bussen hem, för mina muskler är i princip obefintliga och kontitionen värdelös, men skam den som ger sig, kände då jag var klar att jag nog orkade gå hem också, så det gjorde jag och det kändes jätteskönt även om det gick sakta så njöt jag av promenaden, när jag gick hemåt fick jag även se vårens första tusselago inte riktigt utslagen men den lyste så fint gult bland allt det bruna och gråa, kände mig nästan som ett barn då jag såg den, alldeles ensam stod den där och talade om att nu är våren här :).. när jag kom hem fixade och donade jag lite, fick upp gardinerna trots oputsade fönster...  satte upp det nya duschdraperiet i badrummet efter att jag hade städat och rensat bland mina saker där. sedan kan jag säga att kroppen  var helt slut, jag hade så ont i ryggen och höfter och fötterna ömmade efter promenaden, så resten av kvällen tillbringades på soffan med lite vin och ost :). jag känner av ryggen även idag, men det är bättre än igår i alla fall :)
Nu ropar Thilde att det är frukost så då är det nog bäst att jag går och äter lite, sedan har  jag lovat att lillfröken ska få baka sin tårta hon tjatat om ( tårta i det här fallet = kladdkaka), sedan får vi se vad vi hittar på idag, men ut ska vi i alla fall frågan är bara vart.

Ha en underbar dag kram

5 kommentarer:

 1. Hej! Hittade din blogg av en tillfällighet för ett tag sedan då jag sökte på Norrboda förskola där jag arbetar inne på Älvorna. Har sedan följt dig här. Hoppas det är ok. Vill bara säga att du berör med dina texter, mycket fina tankar och kloka ord som alla bör tänka på. Sedan vill jag passa på att tala om att ni har en fantastisk dotter. Thilde får mig ofta att le med sina kloka tankar och roliga upptåg. Kram från Catrine ( på röda älvorna)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Catrine vad roligt att du hittat min blogg:)den var menat från börjat mest till släkt och vänner som man inte träffar varje dag så att de fick följa utvecklingen med Thilde, sen blev jag sjuk och då fick jag behovet att få skriva av mig, tankar och känslor, samt att kanske upplysa och hjälpa någon annan som är i samma situation som jag, jag kan se att många har googlat på olika symptom och hamnat på min blogg, roligt att du sökte på Norrboda och hamnade hos mig:) ja Thilde är i stort alltid glad och jag har förstått att hon är en helt annan tjej på förskolan än hemma, hemma är hon väldigt impulsiv, och ber nästan aldrig om hjälp, utan hon kan allt själv, får hon för sig att nu vill hon ut, då klär hon på sig ytterkläderna och är dörren då inte låst kan hon försvinna ut i trapphuset... annars är hon väldigt hjälpsam, snäll och rolig här hemma oxå, hon vill så väl men ibland blir det så tokigt. kram

   Radera
 2. Håller med dig. Det är mycket roligare att titta på foton i album än på en dator eller tv :) Kram och må så gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja nu ska jag börja göra ett album åt henne och jag funderar på att beställa några förstoringar också, det finns flera bilder som jag skulle vilja förstora upp :) kram

   Radera
 3. Härligt med promenad, tussilago, pyssel etc! Hos mig är det snöstorm o ruskväder (bor i fjällen). ahhh jag har inte heller gjort några album till mina barn som är 5 o 2,5år... suck. Jag har köpt hem två album iallafall, ska bara välja bilder o framkalla (av ett antal hundra bilder!!!). Men det är som du säger mycket roligare med album! Jag ska ta tag i det också, nu fick jag en liten spark i rumpan :)
  kram till dig!
  Annica A

  SvaraRadera