måndag 24 september 2012

Intervju och camping

I helgen åkte vi ut till Husvagnen, vi måste ju betala in för el och för att få stå där även under vintern, trots att vädret inte var det bästa så var det så skönt att vara där ute, jag kopplar av totalt och njuter då jag är där,  jag sover så bra i vagnen så jag skulle kunna flytta ut dit för gott om, om det inte hade varit för att det är för långt till sjukhuset, jobb och förskola, eftersom jag inte har någon bil, så går ju inte det,  men naturen och lugnet där ute får mig att glömma att jag är sjuk och det är så skönt, nu har grannarna lite högre upp på vår länga, tipsat om att det kommer bli en plats ledig bredvid de, så nu hoppas jag att vi ska få ta över den platsen, och vi har pratat med campingägarna och de har noterat detta om platsen blir ledig. och med lite tur kan vi även få köpa loss deras tältgolv, så slipper vi bygga ett själva :)
Igår så gick vi iväg på en promenad till en grillplats längs med sjön, den platsen visade sig vara upptagen, den har ju ett vindskydd och det kan ju vara skönt då regnet hotar med sin närvaro, så vi fortsatte att gå till den sista platsen som också har vindskydd, och längs med och på stigen hittade jag massor av trattkantareller och taggsvamp, så det var tur jag hade med mig en påse  som till slut vägde närmre 1 kg och det utan att leta nämnvärt, men gissa om jag tyckte det var roligt :) fick rensa och steka svamp till sent i natt :)

I torsdags så blev jag intervjuad av en tjej från lokaltidningen som hade en fotograf med sig, hon ville skriva om min historia om de två läkarna som missade min bröstcancer och som nu socialstyrelsen har valt att kritisera, det var en ny upplevelse för mig särskilt med all fotografering, man är ju inte van att agera som fotomodell ha, ha, men jag har fått höra att bilderna hade blivit fina i alla fall, känns ju skönt att veta :) jag har fått läsa igenom utkastet och rättat fel, så nu hoppas jag på att allt blivit rätt, ska bli spännande att se hur det färdiga artikeln kommer att bli i morgon.
 nu ska jag koka lite soppa sedan väntar tvättstugan.

 Ha en trevlig kväll kram

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag följer din blogg och tycker du är fantastiskt stark och klok! Jag har också inflammatorisk bröstcancer och känner igen dina symptom. Jag har också en blogg blogg.amelia.se/Therese . När har du nästa röntgen? Varför får du bara tyverb & herceptin ? Eller får du cellgift också? Tänker på dig & önskar dig all lycka!! Kram Therese

    SvaraRadera
  2. Hej roligt att du har hittat hit, även om anledningen inte är så rolig. varför jag "bara" får Tyverb och herceptin vet jag inte riktigt, läkarna hoppas att dessa ska hålla cancern i schack tills i november, då det släpps nya mediciner som ska ha bra effekt på just her2 cancer, och tyverb och herceptin har haft bra effekt nu under sommaren på mig, men nu börjar jag känna av svullnaden i höger bröst igen, jag har ju fått cellgifter tidigare, men de har inte bitit på spridningen till lungorna och mina hudmetastaser, så läkarna måste hitta andra alternativ till mig. jag ska träffa min onkolog den 1 okt och då får jag troligen remiss till nya röntgenundersökningar.

    SvaraRadera