måndag 15 oktober 2012

Ärftlighetsutredning


Jag vill börja med att tacka Anonym som satt in 50 kr på min insamling, om du vill att jag ska skriva vem du är på bloggen så hör av dig till mig med ditt namn så jag vet vem du är.
 nu är insamlingen uppe i 400 kr lika mycket som förra året, det skulle självklart vara roligt om insamlingen kunde bidra med mer pengar i år, så fortsätt att bidra, genom att Sms.a  BESEGRA 6530 skriv ditt namn till 72988
Man kan också skänka pengar genom att klicka på min insamling till höger då kan man skänka ett valfritt belopp genom Internet banken, alla pengar är välkomna stora som små, tillsammans kan vi göra skillnad!

I helgen var vi ut till husvagnen trots att hösten nu är här och det har varit minusgrader på nätterna, men många är fortfarande ute på helgerna, det finns ju faktiskt värme i de flesta vagnar, och många använder sina vagnar som sommarstugor och har byggt upp fina verandor med blommor och fina lyktor utanför deras förtält, och sen finns det faktiskt flera där som bor året runt i sina husvagnar,men då har de också lite större husvagnar än vad vi har, i helgen var de väldigt grått och regnigt och nu vågar vi inte oss ut i skogen hur som helst, för nu pågår älgjakten för fullt, så det blir mest att hålla sig till campingen, men trots att det inte finns så mycket att göra där ute just nu,¨så är det ändå skönt att bara komma hemifrån, där tänker jag inte lika mycket på att jag är sjuk som jag gör hemma, jag tycker faktiskt att lugnet kan vara riktigt skönt ibland, vi har ju vaken TV, eller dator där ute och mobilerna går knappt att använda där för det finns nästan ingen täckning, men vi har börjat ta med den bärbara datorn så Thilde och även vi kan ha lite filmmys på kvällen.
 Förra helgen sken solen och då passade vi på att plocka ner förtältet och tvätta och göra rent allt för vintern, på söndagen var vi till Dollar store och handlade lite smått och gott, och sedan hälsade vi på hos en kamrat till Per i Västerås  som hade bjudit in oss på fika, i helgen gjorde vi inget speciellt utan vi bara var, fast vi  passade på att grilla även i helgen.
Jag tror faktiskt att det kan vara riktigt mysigt att vara där ute på vintern, då snön har kommit och sjön har frusit till is, då kan man säkert både åka skridskor och pimpla där, och att bege sig ut på en vinter picknick och grilla korv är ju inte fy skam det heller.

Idag var jag till Radiumhemmet och träffade en läkare som har hand om ärftligthets utredningar, hon gjorde ett familjeträd, och det bestämdes att jag skulle få lämna blod för att se om jag bär på någon bröstcancergen Brca 1 eller Brca 2 men jag kommer även att delta i en studie där de forskar på mitt blod för att se om jag även bär på någon annan cancergen som ökar risken för mina barn att drabbas av annan cancer också, svaret på denna utredning får jag inte veta förrän om 6 mån. och det känns som en evighet dit.
Denna veckan blir det 2 olika röntgen undersökningar först en MR av hjärnan och dagen därpå så ska jag göra en CT av thorax och buk, så nu är jag jätte nervös och nojjig  som vanligt ,då man ska genomgå undersökningar, jag är ju livrädd att det ska ha spridit sig till fler delar i kroppen,och det som finns i lugnorna ska ha blivit värre, men nu får cancern faktiskt hålla sig på plats! jag behöver inga fler bakslag nu.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Fin blogg du har! Håller tummarna för att alla
  undersökningar gått bra!
  Kram och fortsätt kämpa ❤

  SvaraRadera
 2. Hej fina du!! Är inne dagligen på din blogg och tittar efter uppdateringar. Du är den ende jag hittat på nätet med ibc precis som jag. Jag undrar hur det går för dig? Jag hoppas du har det bra och mysigt med familjen. Så underbar söt dotter ni har. Många kramar från Therese blogg.amelia.se/Therese

  SvaraRadera